Agrupació Fotogràfica Pobla de Claramunt

L’Agrupació Fotogràfica Castell de La Pobla de Claramunt, va ser formalment constituïda el 11 de febrer de 2.017, consolidant la inquietud de diferents persones aficionades a la fotografia.

El seu objectiu es, mitjançant pràctiques associatives obertes a tot-hom, promocionar l’art de la fotografia al nostre municipi. 

La incorporació de socis amb il·lusió per aquest mon de la fotografia, ens permet intercanviar experiències per enriquir-nos, donar-les a conèixer i compartir-les amb tots els aficionats, mitjançant la organització de tallers, xerrades, conferencies, sortides, concursos i qualsevol activitat que, de ben segur, aporten nous coneixements i vivències per tots.

La nostre Seu Social (cedida per l’Ajuntament de La Pobla de Claramunt) està equipada amb Sala d’Exposicions i Estudi Fotogràfic, equipaments oberts a tots els socis. 

 

L’Agrupació està registrada amb el número 114 a la Federació Catalana de Fotografia.

Si ets una persona amb inquietuds en el mon de la fotografia, t’animem a incorporar-te a la nostra Associació, on compartirem experiències.

Agrupació Fotogràfica Pobla de Claramunt

Masia de can Galan 
C/ Comte Borrell, II s/n
08787 La Pobla de Claramunt
Barcelona
AMB EL SUPORT:
Federació Catalana de Fotografia
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram